Coronaproof Familieweekend

Organiseer je het jaarlijkse familieweekend of gaan jullie een dagje op stap met het gezin? Samen met ons maak je van de familiedag een onvergetelijke herinnering die jullie nog jaren kunnen terugkijken. Natuurlijk hebben jullie ook alle tijd om gezellig bij te kletsen in combinatie met enthousiaste begeleiders, lachwekkende workshops en een tastbaar eindresultaat – dé ingrediënten voor een onvergetelijk familie-uitje!

We hebben een ruim aanbod aan virtuele activiteiten die je, vanuit huis of op kantoor, met ons kan organiseren. Van pub quizzen via een live stream, tot escape rooms vanuit huis. Of wat dacht je van filmworkshops, zoals het maken van een videoclip of lipdub op afstand? Ook organiseren we lachwekkende online game shows en fotografie challenges. Voor ieder wat wils!

Ons complete aanbod is mogelijk als losstaande activiteit en als onderdeel van een volledig verzorgd dagprogramma voor jullie Familieweekend.

Familieweekend

Lees hieronder enkele aanvullende details over een Familieweekend bij ons.

Bij UniekFeest.nl organiseren we al jaren de leukste uitjes en workshops voor groepen vanaf vier personen. We zijn begonnen als offline uitjesbureau en inmiddels volledig gespecialiseerd in het aanbieden van korte digitale workshops & uitjes tot volledige online feesten. Veilig vanuit huis.

 

Een Familieweekend bij ons is inspirerend, leerzaam en behoorlijk hilarisch om te doen. Je leert elkaar namelijk goed kennen, benut elkaars kwaliteiten op alle vlakken en merkt echt een samensmelting van de groep. En niet geheel onbelangrijk: je hebt ook nog eens heel veel lol samen.

Bij het organiseren van een Familieweekend moet er uiteraard altijd rekening worden gehouden met persoonlijke voorkeuren. Die uitdaging gaan we graag aan! We zorgen ervoor dat de workshop past bij de groep en iedere deelnemer betrokken wordt bij de activiteiten – voor óf achter de schermen. De workshops zijn hierdoor lekker dynamisch, absoluut niet saai en iedereen kan zijn of haar bijdrage leveren.

Ons complete aanbod van workshops, uitjes & feestjes is digitaal mogelijk. Uiteraard  met live begeleiding, maar dan op afstand via een videoconference. Voor menig thuiswerker zal dat geen onbekend terrein meer zijn. 

 

Wij werken met tools als Zoom, Microsoft Teams en Google Hangouts voor onze instructies, groepsopdrachten en plenaire sessies van jullie Familieweekend. Afhankelijk van het type workshop gaan de deelnemers tussendoor in digitale break-out rooms uiteen of hands-on thuis aan de slag met instructiemateriaal.

Alle workshops, uitjes en feestjes kunnen wij coronaproof organiseren. De Familieweekend varianten op locatie zijn zijn uiteraard met anderhalvemeter afstand en conform de RIVM-richtlijnen uitvoerbaar. De online varianten zijn veilig vanuit ieders huis via een videoconference.

Scroll naar top