Corona proof Nieuwjaarsfeest

Ga knallend het nieuwe jaar in met onze workshops, uitjes en kerstfeestjes. Met gegarandeerd heel veel plezier tijdens jullie kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een super goede afsluiting van het jaar. Ook stimuleert ons aanbod de creativiteit van alle deelnemers en creëert het veel saamhorigheid. Iets wat natuurlijk past bij de feestdagen.

Elk jaar weer verzorgen we rondom de feestdagen veel kerst- en nieuwjaars uitjes. Altijd een groot succes, maar… onze agenda raakt daardoor heel snel vol. Wees er dus op tijd bij om jullie kerstuitje, kerstfeest of nieuwjaarsborrel te voorzien van een spraakmakende workshop. Dat kan bij jullie op het werk, virtueel vanuit huis, op een afgehuurde locatie of met een beetje geluk middenin de sneeuw. 

Kortom, een top activiteit voor de afsluiter van het jaar… of juist het begin van het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsfeest

Lees hieronder enkele aanvullende details over een Nieuwjaarsfeest bij ons.

Bij UniekFeest.nl organiseren we al jaren de leukste uitjes en workshops voor groepen vanaf vier personen. We zijn begonnen als offline uitjesbureau en inmiddels volledig gespecialiseerd in het aanbieden van korte digitale workshops & uitjes tot volledige online feesten. Veilig vanuit huis.

 

Een Nieuwjaarsfeest bij ons is inspirerend, leerzaam en behoorlijk hilarisch om te doen. Je leert elkaar namelijk goed kennen, benut elkaars kwaliteiten op alle vlakken en merkt echt een samensmelting van de groep. En niet geheel onbelangrijk: je hebt ook nog eens heel veel lol samen.

Bij het organiseren van een Nieuwjaarsfeest moet er uiteraard altijd rekening worden gehouden met persoonlijke voorkeuren. Die uitdaging gaan we graag aan! We zorgen ervoor dat de workshop past bij de groep en iedere deelnemer betrokken wordt bij de activiteiten – voor óf achter de schermen. De workshops zijn hierdoor lekker dynamisch, absoluut niet saai en iedereen kan zijn of haar bijdrage leveren.

Ons complete aanbod van workshops, uitjes & feestjes is digitaal mogelijk. Uiteraard  met live begeleiding, maar dan op afstand via een videoconference. Voor menig thuiswerker zal dat geen onbekend terrein meer zijn. 

 

Wij werken met tools als Zoom, Microsoft Teams en Google Hangouts voor onze instructies, groepsopdrachten en plenaire sessies van jullie Nieuwjaarsfeest. Afhankelijk van het type workshop gaan de deelnemers tussendoor in digitale break-out rooms uiteen of hands-on thuis aan de slag met instructiemateriaal.

Alle workshops, uitjes en feestjes kunnen wij coronaproof organiseren. De Nieuwjaarsfeest varianten op locatie zijn zijn uiteraard met anderhalvemeter afstand en conform de RIVM-richtlijnen uitvoerbaar. De online varianten zijn veilig vanuit ieders huis via een videoconference.

Scroll naar top