Maak een non-stop video (lipdub).

Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep mensen een nummer uitbeeldt. Dat is meteen de leukste uitdaging: zonder te stoppen met filmen in een non-stop shot een videoclip maken. We lopen met de camera door een grote filmset heen, vol unieke momenten die jullie samen hebben bedacht en uitgebeeld.

Wat ga je doen.

Een lipdub maken staat garant voor veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en heel veel plezier. Het ideale concept waaraan iedereen kan deelnemen. Jong en oud. Goed of slecht ter been. Uitbundig of ingetogen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie, maatwerk en een passende rol mogelijk.

Videoclip in één take.

Een lipdub wordt in één take opgenomen. Er mag dus niet in de opname geknipt en geplakt worden. Dat kan wel lastig zijn in bijvoorbeeld een drukke omgeving*. Zorg er altijd voor dat andere gebruikers van het gebouw weten van de opnames, zodat er niemand per ongeluk door het beeld loopt. In een drukke omgeving zoals een stadscentrum of park is dat niet altijd te vermijden. Toch geven deze ‘figuranten’ dan vaak wel een leuk tintje aan de lipdub.

Algemene informatie

Lipdub maken

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de lipdub workshop vanaf zes personen reserveren.

Maatwerk

Een workshop zoals jij die wenst.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze lipdub workshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 180 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Achtergrondinformatie.

Sinds een aantal jaar zijn wij de marktleider op het gebied van lipdub workshops. Onze crew bestaat uit filmprofessionals die wekelijks meerdere lipdubs maken. Dit doen wij sinds 2010. Elke workshop behandelen wij als een unieke en originele videoproductie, dus ook alle vrijgezellenfeesten en teambuilding workshops zijn altijd uniek. Het wordt nooit een ‘13 in een dozijn’ clip. Omdat wij zo veel lipdubs draaien, kunnen wij je zeer goed informeren over alle mogelijkheden en denken wij graag met je mee.

Dagprogramma's.

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

    Scroll naar boven