Een feestelijke kerst lipdub.

Ga knallend het nieuwe jaar in met onze lipdub workshops. Gegarandeerd heel veel plezier tijdens jullie kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Het maken van een lipdub is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een super goede afsluiting van het jaar. Ook stimuleert het de creativiteit van alle deelnemers en creëert het veel saamhorigheid. Iets wat natuurlijk past bij de feestdagen.

Wat ga je doen.

Een lipdub maken staat garant voor veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en heel veel plezier. Het ideale concept waaraan iedereen kan deelnemen. Jong en oud. Goed of slecht ter been. Uitbundig of ingetogen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie, maatwerk en een passende rol mogelijk.

Videoclip in één take.

Een lipdub wordt in één take opgenomen. Er mag dus niet in de opname geknipt en geplakt worden. Dat kan wel lastig zijn in bijvoorbeeld een drukke omgeving*. Zorg er altijd voor dat andere gebruikers van het gebouw weten van de opnames, zodat er niemand per ongeluk door het beeld loopt. In een drukke omgeving zoals een stadscentrum of park is dat niet altijd te vermijden. Toch geven deze ‘figuranten’ dan vaak wel een leuk tintje aan de lipdub.

Nuttige details over deze workshop.

Algemene informatie

Lipdub maken

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de lipdub workshop vanaf zes personen reserveren.

Corona proof

De workshop is conform de RIVM-maatregelen uitvoerbaar.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze lipdub workshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 180 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Achtergrondinformatie.

Sinds een aantal jaar zijn wij de marktleider op het gebied van lipdub workshops. Onze crew bestaat uit filmprofessionals die wekelijks meerdere lipdubs maken. Dit doen wij sinds 2010. Elke workshop behandelen wij als een unieke en originele videoproductie, dus ook alle vrijgezellenfeesten en teambuilding workshops zijn altijd uniek. Het wordt nooit een ‘13 in een dozijn’ clip. Omdat wij zo veel lipdubs draaien, kunnen wij je zeer goed informeren over alle mogelijkheden en denken wij graag met je mee.

Dagprogramma's.

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

* Beschreven basis van de fysieke variant van deze lipdub workshop. Voor de online variant zijn er mogelijk andere opties en mogelijkheden.

Jullie investering in een unieke beleving.

Online workshop

Fysieke workshop

Onderstaande bedragen zijn illustratief. Elke workshop betreft maatwerk. Afhankelijk van jullie wensen en budget maken wij een passend arrangement.

tot 15 personen

virtueel/online

24 50
per persoon
 • Ervaren begeleider
 • Via Zoom/Teams/Hangouts
 • Volledig maatwerk mogelijk
vanuit huis

15 tot 35 personen

virtueel/online

19 50
per persoon
 • Ervaren begeleider
 • Via Zoom/Teams/Hangouts
 • Volledig maatwerk mogelijk
vanuit huis

35 tot 60 personen

virtueel/online

14 50
per persoon
 • Ervaren begeleider
 • Via Zoom/Teams/Hangouts
 • Volledig maatwerk mogelijk
vanuit huis

Sparren over jullie lipdub workshop.

  Scroll naar top