Maak het perfecte plaatje.

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Foto’s laten de chemie van een groep mensen zien. Roepen emoties op. Spreken tot de verbeelding en vertellen altijd een uniek verhaal. Welk verhaal dat is? Dat ga je zelf bepalen tijdens onze workshop. Onze unieke workshop is een combinatie van een citygame en een fotografie workshop met overeenkomsten rondom het bekende televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Onder begeleiding van gezellige workshopbegeleider ga je onderling de competitie aan. Wie lukt het om met uiteenlopende opdrachten het perfecte plaatje te schieten?

Wat ga je doen.

Je gaat in kleine teams op pad met je smartphone en krijgt diverse uitdagende foto opdrachten. Per opdracht krijg je inhoudelijk uitleg en tips and tricks van de workshopbegeleider. Indien gewenst kun je deze workshop ook als uitbreiding van onze workshop Smartphone Fotografie reserveren. Dan heb je helemaal een mooi totaalpakket, waarbij je absoluut het perfecte plaatje gaat maken. 

Competitie.

Gedurende de workshop ga je met elkaar de competitie aan. De workshopbegeleider helpt je altijd op weg, voordat je van start gaat met de opdracht. Dankzij de tips van de workshopbegeleider ga je absoluut de meest toffe foto’s maken met allemaal een mooi verhaal. Na afloop van elke ronde lever je jouw beste foto in. Het team dat de meeste perfecte plaatjes heeft geschoten wint een bijpassende trofee.

Algemene informatie

Fotografie workshop

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de fotografie workshop vanaf vier personen reserveren.

Maatwerk

Een workshop zoals jij die wenst.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze fotografie workshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 180 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Achtergrondinformatie.

Afhankelijk van de door jou gekozen locatie zullen er passende foto opdrachten aanwezig zijn. Zo kun je dus voorafgaand zelf kiezen voor een overkoepelend thema van de dag. In een druk stadscentrum maak je immers andere foto’s dan in de duinen, in de achtertuin of op een verlaten industrieterrein. 

Dagprogramma's.

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

    Scroll naar boven