Maak je eigen speelfilm.

Ben je helemaal gek van speelfilms? Is de hele Netflix catalogus al uitgekeken? Wil je graag alle ins-and-outs leren over het filmvak? Wil je ervaren hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Of zelf in de hoofdrol schitteren? Dan is onze speelfilm workshop echt iets voor jou. Samen met je vrienden of collega’s leer je alles over regisseren, produceren, acteren en filmen met als eindresultaat een eigen mini-speelfilm.

Wat ga je doen.

Wordt het een lachwekkende komedie, intense actiefilm of wellicht een spannende thriller? Kruip in de rol van regisseur, scriptschrijver, cameraman of acteur en vorm je eigen productieteam. De kracht van deze workshop is dat iedereen kan meedoen. Afhankelijk van ieders voorkeur is er altijd een rol voor of achter de schermen mogelijk.

Start van de workshop.

Allereerst starten wij met een introductie en wat theorie. Hoe zit een goede film in elkaar? Hoe maak je de beste shots? Wat voor effect heeft het om diverse standpunten te gebruiken? Welke muziek of geluidseffecten gebruik je? Daarna gaan alle deelnemers voornamelijk zélf aan de slag en is er een professionele filmmaker aanwezig om te ondersteunen.

Nuttige details over deze workshop.

Algemene informatie

Speelfilm maken

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de filmworkshop vanaf zes personen reserveren.

Corona proof

De workshop is conform de RIVM-maatregelen uitvoerbaar.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze filmworkshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 180 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Aan de slag in een passende rol.

In een gezamenlijke brainstormsessie maken jullie vervolgens een eerste versie van het script. Daarna gaan de scriptschrijvers het script verder uitwerken, krijgen de cameralui technische uitleg over alle apparatuur, gaan de acteurs alvast de eerste voorbereidingen treffen op de filmlocatie en houdt de regie de deadlines goed in de gaten. Zodra het script rond is komen jullie bijeen voor een briefing en volgt een laatste rolverdeling. Dan kan het filmen beginnen!

Dagprogramma's.

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

* Beschreven basis van de fysieke variant van deze workshop speelfilm maken. Voor de online variant zijn er mogelijk andere opties en mogelijkheden.

Jullie investering in een unieke beleving.

Online workshop

Fysieke workshop

Onderstaande bedragen zijn illustratief. Elke workshop betreft maatwerk. Afhankelijk van jullie wensen en budget maken wij een passend arrangement.

tot 15 personen

virtueel/online

24 50
per persoon
 • Ervaren begeleider
 • Via Zoom/Teams/Hangouts
 • Volledig maatwerk mogelijk
vanuit huis

15 tot 35 personen

virtueel/online

19 50
per persoon
 • Ervaren begeleider
 • Via Zoom/Teams/Hangouts
 • Volledig maatwerk mogelijk
vanuit huis

35 tot 60 personen

virtueel/online

14 50
per persoon
 • Ervaren begeleider
 • Via Zoom/Teams/Hangouts
 • Volledig maatwerk mogelijk
vanuit huis

Sparren over jullie workshop speelfilm maken.

  Scroll naar top