Maak je eigen speelfilm.

Ben je helemaal gek van speelfilms? Is de hele Netflix catalogus al uitgekeken? Wil je graag alle ins-and-outs leren over het filmvak? Wil je ervaren hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Of zelf in de hoofdrol schitteren? Dan is onze speelfilm workshop echt iets voor jou. Samen met je vrienden of collega’s leer je alles over regisseren, produceren, acteren en filmen met als eindresultaat een eigen mini-speelfilm.

Wat ga je doen.

Wordt het een lachwekkende komedie, intense actiefilm of wellicht een spannende thriller? Kruip in de rol van regisseur, scriptschrijver, cameraman of acteur en vorm je eigen productieteam. De kracht van deze workshop is dat iedereen kan meedoen. Afhankelijk van ieders voorkeur is er altijd een rol voor of achter de schermen mogelijk.

Start van de workshop.

Allereerst starten wij met een introductie en wat theorie. Hoe zit een goede film in elkaar? Hoe maak je de beste shots? Wat voor effect heeft het om diverse standpunten te gebruiken? Welke muziek of geluidseffecten gebruik je? Daarna gaan alle deelnemers voornamelijk zélf aan de slag en is er een professionele filmmaker aanwezig om te ondersteunen.

Algemene informatie

Speelfilm maken

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de filmworkshop vanaf zes personen reserveren.

Maatwerk

Een workshop zoals jij die wenst.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze filmworkshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 180 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Aan de slag in een passende rol.

In een gezamenlijke brainstormsessie maken jullie vervolgens een eerste versie van het script. Daarna gaan de scriptschrijvers het script verder uitwerken, krijgen de cameralui technische uitleg over alle apparatuur, gaan de acteurs alvast de eerste voorbereidingen treffen op de filmlocatie en houdt de regie de deadlines goed in de gaten. Zodra het script rond is komen jullie bijeen voor een briefing en volgt een laatste rolverdeling. Dan kan het filmen beginnen!

Dagprogramma's.

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

    Scroll naar boven