Online pubquiz organiseren.

Heb je zin in een toffe, gezellige en uitdagende middag of avond met je vrienden, familie of collega’s? Ben je een echte wandelende encyclopedie? Heeft Spotify geen geheimen meer voor je? Ken je het hele oeuvre van Steven Spielberg uit je hoofd? Dan maak je kans op eeuwige roem en prachtige prijzen tijdens onze interactieve online pubquiz. 

Opzet van de quiz

De online pubquiz zal voornamelijk in het teken staan van gezelligheid, een fanatieke strijd en natuurlijk heel veel verschillende quizvragen! In verschillende en uiteenlopende rondes testen we niet alleen jouw parate kennis, maar moet je bijvoorbeeld ook vragen beantwoorden over de fragmenten die je ziet of onderlinge verbanden ontdekken. De vragen worden ondersteund door muziek, foto’s en filmfragmenten. 

Heb jij alle kennis in huis

Wat is het chemische element met de allerkortste volledige naam? Welk land deelt grenzen met Oostenrijk, Italië, Kroatië en Hongarije? Welke James Bond acteur greep in zijn rol niet alleen naar een Vodka Martini, maar ook naar een verfrissend Heineken biertje? Hoeveel spelers zitten er in een team bij volleybal? Alles kunnen beantwoorden? Dan hebben we nog genoeg vragen en opdrachten die je hoogstwaarschijnlijk niet direct weet.

Algemene informatie

Online pubquiz

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de pubquiz vanaf tien personen reserveren.

Corona proof

De workshop is conform de RIVM-maatregelen uitvoerbaar.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze pubquiz digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 30 tot 120 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Afronding

Onze pubquiz zetten wij voornamelijk in voor onze dagarrangementen. Geeft vaak een fijne break van het complete programma. Indien gewenst is het ook mogelijk om onze muziekquiz afzonderlijk te reserveren.

Dagprogramma's

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze pubquiz een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderstaande bedragen zijn illustratief. Elke pubquiz betreft maatwerk. Afhankelijk van jullie wensen en budget maken wij een passend arrangement.

    Scroll naar boven