Ontwerp je eigen televisie commercial.

“Even Apeldoorn bellen”, “Dat zeg ik!”, “Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker”. Wie kent deze slogans en de bijbehorende commercials nou het niet? Wil je ook zo’n pakkende reclamespot maken? Kruip dan in de rol van regisseur, scriptschrijver, cameraman of acteur en vorm je eigen productieteam. Samen maak je een eigen commercial, onder begeleiding van een ervaren filmmaker. Communicatie, omgaan met veel dynamiek en presteren onder druk zijn belangrijke elementen tijdens deze humoristische workshop.

Wat ga je doen.

Onze workshop ‘commercial maken’ is geschikt voor alle doelgroepen en is een superleuke beleving. Je vormt samen met je team of vrienden een productieteam. Je verdeelt tijdens de eerste brainstormsessie de rollen – camera, regie, geluid, licht, productie – en wijst enkele acteurs/actrices aan. Voor iedereen is er altijd een passende rol mogelijk voor en achter de camera. Niemand zal aan de zijlijn staan. Het complete proces wordt intensief begeleid door een ervaren filmmaker. Dat maakt het een perfecte workshop met een flinke lading humor voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en vriendengroep.

Verzin zelf het verhaal.

Je kunt een bestaande reclamespot naspelen (wel met een eigen twist uiteraard) of jouw team verzint zelf een ludieke commercial voor een fictief product of dienst. Ook is het mogelijk om een actueel thema binnen jouw bedrijf of vriendengroep centraal te zetten. Na afloop zal ons eigen productieteam de commercial monteren en krijg je binnen een paar dagen een tastbaar eindresultaat toegezonden.

Algemene informatie

Commercial maken

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de commercial workshop vanaf vier personen reserveren.

Corona proof

De workshop is conform de RIVM-maatregelen uitvoerbaar.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze commercial workshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 240 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Achtergrondinformatie.

Het maken van een commercial wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Er is genoeg ruimte om veel lol te trappen en om vervolgens weer serieus de taken van het productieteam op te pakken. Jouw creativiteit wordt flink op de proef gesteld. Lukt het je met jouw team om binnen een korte tijd een televisiewaardige commercial te schieten? Ga met ons de uitdaging aan en laat je verwonderen door ieders inzet en creativiteit. Je hebt gegarandeerd een schitterend eindresultaat binnen een aantal uren.

Dagprogramma's.

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

* Beschreven basis van de fysieke variant van deze commercial maken workshop. Voor de online variant zijn er mogelijk andere opties en mogelijkheden.

    Scroll naar boven