Schitter als een ster in je eigen videoclip.

Hoe tof zou het zijn om een dag in de huid van je favoriete artiest te kruipen?! Tijdens onze workshop ga je je eigen videoclip produceren met behulp van een professionele filmmaker. De workshop zorgt voor veel hilarische momenten, onverwachte acties en een gezellige samenwerking. Laat je creativiteit en muzikaliteit de vrije loop en beleef een geweldige dag.

Wees een ster

Ook jij kan ook leren hoe je een spetterende videoclip kunt maken! Zelfs vanuit huis. Binnen een korte tijd maak je met je vrienden of collega’s een unieke videoclip waar artiesten vaak maanden over doen. Je gaat veel samenwerken en improviseren onder begeleiding van een ervaren regisseur en/of cameraman.

Werkwijze

Je begint met het maken van een script, het instuderen van de tekst, het verzamelen van de outfits en tot slot het opvoeren van de acts. Alle deelnemers komen in kleine groepjes of wellicht zelfs individueel voor de camera en playbacken het nummer. Zingen mag natuurlijk ook, maar is niet verplicht. Tijdens de workshop zijn er genoeg props en verkleedspullen* aanwezig om te shinen als een popster.

Algemene informatie

Videoclip maken

Wij helpen je graag met de organisatie van dit unieke uitje.

Deelnemers

Je kunt de videoclip workshop vanaf vier personen reserveren.

Maatwerk

Een workshop zoals jij die wenst.

Virtueel mogelijk

Het is mogelijk om deze videoclip workshop digitaal te organiseren.

Tijdsduur

Deze activiteit is mogelijk in 60 tot 180 minuten.

Dagprogramma

Wij kunnen deze workshop combineren met andere workshops.

Afronding

Zodra het filmen klaar is, gaat ons team zich buigen over de montage. Doorgaans krijg je na een weekje de videoclip digitaal aangeleverd. Indien gewenst kunnen we ook de videoclip direct monteren, zodat jullie hem direct na afloop kunnen vertonen. Zo heb je een originele en tastbare herinnering aan een dag vol film- en muziekplezier!

Dagprogramma's

Je kan ook een volledig dagprogramma afnemen, waarbij deze workshop een onderdeel is van alle activiteiten. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij is heel veel mogelijk. Van diverse activiteiten simultaan tot lunches en borrelboxen aan huis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

    Scroll naar boven